Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας πραγματοποιείται για 22η  συνεχή χρονιά στις 23 &24 Νοεμβρίου  το ετήσιο πολυσυνέδριο-έκθεση Forum Ανάπτυξης/Money Show. Κεντρικό θέμα των εκδηλώσεων «Έξυπνες λύσεις παντού

Στόχος της  αναπτυξιακής συνάντησης της Δυτικής Ελλάδας  είναι να παρουσιαστούν έξυπνες προτάσεις, λύσεις και εφαρμογές σε όλο το φάσμα της διοίκησης, της παραγωγής, της εκπαίδευσης και σε ότι αφορά την καθημερινότητα των πολιτών.

Σε συνεργασία με φορείς από την Πολιτική, την Αυτοδιοίκηση, την Παραγωγή, την Επιστήμη, την Εκπαίδευση, την Κοινωνία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό θα αναζητηθούν έξυπνες λύσεις και εφαρμογές παντού.

Το 22ο Forum Ανάπτυξης /Money Show Πάτρας διοργανώνεται από την εταιρεία Σύμβουλος Ε.Ε και την εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων», με τη συνδιοργάνωση και χορηγική υποστήριξη των σημαντικότερων θεσμικών φορέων και επιχειρήσεων της περιοχής.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα. Τον Αγιασμό θα τελέσει ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος.

Μοιράσου το άρθρο: