Με συνολικά 200 γραμμάρια ηρωίνης συνελήφθησαν διακινητές ηρωίνης στην Πάτρα. Πρόκειται για άνδρες, ηλικίας 33 και 15 ετών,  και σε βάρος τους σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν τον 37χρονο και τον 51χρονο στην Πάτρα και  σε έλεγχο , βρήκαν στην κατοχή τους και κατάσχεσαν δέκα γραμμάρια ηρωίνης, μικροποσότητα βουπρενορφίνης και εννέα δισκία της ίδιας ουσίας.

Επίσης συνελήφθησαν και δύο ακόμη άνδρες, ηλικίας 51 και 37 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αγορά ναρκωτικών ουσιών. 

Από την έρευνα της  Δίωξης προέκυψε ότι ο 37χρονος και ο 51χρονος είχαν προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες από τον 33χρονο και τον 15χρονο.

Πραγματοποιήθηκε μια συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 15χρονο τη στιγμή που ξέθαβε από τον χώρο απόκρυψης μια συσκευασία με 124 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ παράλληλα συνελήφθη και ο 33χρονος, ο οποίος επιτηρούσε τον χώρο από το σπίτι του.

Οι δύο διακινητές διατηρούσαν χώρο αποθήκευσης των ναρκωτικών (καβάτζα) σε πλατεία  κοντά στο σπίτι  τους, από όπου μπορούσαν να ελέγχουν και να επιτηρούν το χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών και παράλληλα να τα διακινούν.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στην οικία και στο όχημα του 33χρονου δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν:

  • 62 γραμμάρια ηρωίνης,
  • μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • 200 ευρώ και
  • έξι κινητά τηλέφωνα.

Νίκη Παπαδούλα

Μοιράσου το άρθρο: