Ενημερωτική σύσκεψη, με αφορμή την αναβάθμιση της Ηλείας, σε Επίπεδο 2 (επιτήρηση) στον Υγειονομικό Χάρτη Ασφάλειας για τον Covid – 19 και την ανάγκη πιστής εφαρμογής των μέτρων πρόληψης και προστασίας, αλλά και την εντατικοποίηση των ελέγχων, με στόχο την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού, συγκάλεσε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος. Στη σύσκεψη, συμμετείχαν εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Ηλείας, της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας, Εμπορικών Συλλόγων μεγάλων δήμων του νομού και της προσωρινής διοίκησης του Συλλόγου Εστίασης «Διόνυσος» Πύργου.

Ο κ. Γιαννόπουλος, κάλεσε τους συμμετέχοντες να ενημερώσουν τα μέλη τους για τα προβλεπόμενα μέτρα και την ανάγκη πιστής εφαρμογής τους, για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την περιφρούρηση όσων καταφέραμε ως νομός, όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με μεγάλη προσπάθεια.

«Κατανοώ τις όποιες δυσκολίες και ενδεχομένως την κόπωση που μπορεί να προκαλεί όλη αυτή η πολύμηνη κατάσταση, αλλά στην παρούσα φάση, είναι ο μόνος τρόπος να μειώσουμε τις πιθανότητες διασποράς του ιού και συνακόλουθα να μην επιτρέψουμε να διακοπεί κάθε επαγγελματική – οικονομική δραστηριότητα στο νομό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το άρθρο: