Την πρόθεση της δημοτικής αρχής να σταθεί στο πλευρό των Σερραίων επαγγελματιών, που πλήττονται από την κρίση του κορωνοϊού, με την εφαρμογή συγκεκριμένων παρεμβάσεων προαναγγέλλει ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης. Σε μήνυμά του, με αφορμή την σημερινή επανεκκίνηση λειτουργίας της αγοράς, υποστηρίζει ότι ο Δήμος Σερρών είναι έτοιμος να απαντήσει και να πρωτοστατήσει με μέτρα που θα προστατέψουν την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση.

Μήνυμα Δημάρχου

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου Σερρών έχει ως εξής:

Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους, όχι μόνο υγιείς, αλλά και έτοιμους να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη οικονομική πραγματικότητα!Οι επαγγελματίες μας και οι εργαζόμενοί τους, βρίσκονται μπροστά σε τραγικά αδιέξοδα που δημιουργήθηκαν από την κρίση του.Αγωνιούν, αγχώνονται και φοβούνται για το αύριο που φαντάζει γκρίζο…
Ο Δήμος Σερρών είναι έτοιμος να απαντήσει και να πρωτοστατήσει με μέτρα που θα προστατέψουν την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση στον τόπο μας!
Ήμασταν από τους πρώτους Δήμους που πήραμε το μέγιστο των επιτρεπτών, από τον νόμο, αποφάσεων για απαλλαγές και μειώσεις τελών και υποχρεώσεων των επιχειρήσεων.Θα είμαστε από τους πρώτους που, άμεσα, θα περιγράψουμε και τις παρεμβάσεις μας για την επόμενη μέρα!
Παρεμβάσεις και λύσεις που θα σέβονται ταυτόχρονα τόσο τις ανάγκες του συνόλου των πολιτών μας όσο και την βιωσιμότητα της Αυτοδιοίκησης!
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας πως χωρίς τους επαγγελματίες και χωρίς δουλειές έχουμε ηττηθεί ως κοινωνία.
Ο Δήμος Σερρών θα δώσει την μάχη για να μην υποστούμε μια τέτοια ήττα!

Μοιράσου το άρθρο: