Την πρώτη τους… βουτιά στην πισίνα του κολυμβητηρίου της πόλης των Σερρών ετοιμάζονται να κάνουν οι αθλητές και οι αθλήτριες των κολυμβητικών συλλόγων της πόλης μετά την οριστική απόφαση για το άνοιγμα, μετά από δέκα εβδομάδες, του Δημοτικού κολυμβητηρίου Σερρών.

Η αρμόδια επιτροπή αδειοδότησης του άρθρου 56 του Ν. 2725/1999 «άναψε το πράσινο φως» μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Σερρών κι αφού διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών στις οποίες έχει προχωρήσει ο ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Σερρών, παραχωρώντας άδεια λειτουργίας μέχρι τις 16 Νοεμβρίου,  διάστημα στο οποίο θα ολοκληρωθεί και το μεγάλο έργο προϋπολογισμού 450 χιλιάδων ευρώ, το οποίο είναι ήδη έτοιμο να δημοπρατηθεί από το Δήμο Σερρών.

Βέβαια, η επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου θα γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες και τις συνθήκες που επιβάλλουν τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα προπόνησης των αθλημάτων της πισίνας.

Την επαναλειτουργία του Δημοτικού κολυμβητηρίου Σερρών ανακοίνωσε και η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών:

«ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

Κατόπιν σχετικού ελέγχου και εισήγησης από την αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος υπέγραψε σήμερα 20 Μαΐου 2020 απόφαση για παράταση της προσωρινής άδειας λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Σερρών έως τις 16-11-2020».

 

 

Μοιράσου το άρθρο: