Είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Πανσερραϊκού στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος.

Ο  Απόστολος Αποστολόπολος έδωσε τα διαπιστευτήρια του πέρυσι και η συμμετοχή, που συνοδευόταν σχεδόν πάντα με καλή εμφάνιση, ενός 15χρονου στην ενδεκάδα των «λιονταριών» έγινε αντικείμενο σχολιασμού στα ποδοσφαιρικά στέκια της χώρας ενώ παράλληλα το όνομα του βρέθηκε στις μεταγραφικές λίστες των συλλόγων της Σούπερ Λιγκ. Ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας μίλησε μετά το τέλος του νικηφόρου εκτός έδρας αγώνα με τον Ορφέα Ξάνθης στην ΕΡΤ Σερρών και στον συνάδελφο Παναγιώτη Ζιώγα.

O Απόστολος Αποστολόπουλος είπε στην ΕΡΤ Σερρών:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Την είχαμε αντιμετωπίσει και στο κύπελλο. Την γνωρίζουμε καλά. Ήταν δύσκολο μέχρι να βρούμε το δρόμο προς τα δίχτυα αλλά αφού το βρήκαμε τέλος καλό, όλα καλά».

-Για το τι ήταν αυτό που έλειπε μέχρι να σημειωθεί το νικητήριο γκολ ενώ η ομάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων:

«Είχαμε την κατοχή της μπάλας, δεν μπορούσαμε να βρούμε τελικές πάσες για να πετύχουμε το γκολ, τελικά βρήκαμε, σκοράραμε και κερδίσαμε».

-Για το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα και το ότι πολλές ομάδες θα την αντιμετωπίσουν με κλειστές άμυνες:

«Εμείς προσπαθούμε να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο. Αυτό που μπορούμε.  Σίγουρα θέλουμε κι ο αντίπαλος να παίζει ποδόσφαιρο και να μην κλείνεται πίσω. Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη».

-Για το πώς αντιμετωπίζουν το άγχος και την πίεση οι παίκτες όταν δεν έρχεται το γκολ σε ένα παιχνίδι:

«Σίγουρα πρέπει να είμαστε ήρεμοι. Όσο περνάει η ώρα και δεν σκοράρουμε έρχεται το άγχος αλλά αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα και να προσπαθούμε συνέχεια για να φτάσουμε στο γκολ».

-Για το πρωτάθλημα κι αν ξεχωρίζει κι άλλες ομάδες:

«Ακόμα είναι πολύ νωρίς, δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιες ομάδες.  Είναι όμως ένα δυνατό πρωτάθλημα με ανταγωνιστικές ομάδες».

Μοιράσου το άρθρο: