Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Απόλλωνα Παραλιμνίου «ρίχνεται στη μάχη» του πρωταθλήματος της Γ εθνικής κατηγορίας με την ομάδα του Παύλου Δημητρίου να αγωνίζεται την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 16:30 (ενημέρωση από ΕΡΑ Σπορ) στα γήπεδα της Ε.Π.Σ. Σερρών στην ομόνοια με αντίπαλο τη Δόξα Κάτω Καμήλας.

Ο Απόλλων έχει κερδίσει με την παρουσία του στα προηγούμενα τρία χρόνια (είχε αναδειχθεί πρωταθλητής την προπέρσινη χρονιά) την αναγνώριση από όλους ότι είναι μια ανταγωνιστική ομάδα της κατηγορίας και με τις προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι παρουσιάζεται και φέτος ιδιαίτερα δυνατός.

Για το παιχνίδι με τη Δόξα Κάτω Καμήλας, ο Παύλος Δημητρίου είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα τοπικό παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων από τον ίδιο Νομό. Η προσπάθεια των παικτών γίνεται δυσκολότερη από το γήπεδο που είναι μικρότερων διαστάσεων. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Ο πρόεδρος Δημήτρης Κεραμάρης μιλώντας στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών μίλησε για τους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει και φέτος η ομάδα ενώ στο σύλλογο περιμένουν όλοι το ξεκίνημα των έργων στο γήπεδο που θα τον κάνει να αλλάξει σελίδα σε όλα τα επίπεδα.

Στο απουσιολόγιο του Παύλου Δημητρίου ο Άγγελος Κούτλας

Ο Παύλος Δημητρίου δεν υπολογίζει τέσσερις παίκτες για το αυριανό παιχνίδι, τους τραυματίες Άγγελο Κούτλα, Δημήτρη Παναγιωτόπουλο και Στέλιο Κλειτσιώτη και τον 23χρονο Ολλανδό Ντάριο Λοβέκκιο (δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του).

Μοιράσου το άρθρο: