Ολομέτωπη «επίθεση» κατά της δημοτικής αρχής και προσωπικά του Δημάρχου Σερρών Αλεξ.Χρυσάφη εξαπέλυσε από το μικρόφωνο της ΕΡΤ Σερρών ο πρώην Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης. Μιλώντας στην εκπομπή  «Με το ΝΙ και με το ΣΙΓΜΑ»  απέδωσε σε «αδυναμία», «μικρότητα» και «μικροψυχία» από την πλευρά της δημοτικής αρχής την εσκεμμένη –όπως υποστηρίζει- υποβάθμιση ή και απόκρυψη του έργου που παρέλαβε από τη δική του  θητεία, εκφράζοντας την πλήρη απογοήτευσή του.

Αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις του Δημάρχου Σερρών στην ΕΡΤ Σερρών για το ότι άφησε την πόλη ανοχύρωτη αντιπλημμυρικά, αφού δεν κίνησε επί δέκα χρόνια τις σχετικές διεργασίες συνεργασίας με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έκανε λόγο  για «υποκρισία και πολιτική χυδαιότητα» από την πλευρά του κ.Χρυσάφη

«Δεν μπορεί στην πρώτη -μετά την πλημμύρα του Ιουνίου- συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ.Χρυσάφης να δηλώνει ότι ο Δήμος Σερρών δεν φέρει ευθύνη και  ότι η αρμοδιότητα ανήκει στην Περιφέρεια και κάποιες μέρες μετά, να επιρρίπτει ευθύνες στη θητεία μου. Προφανώς ο κομματικός μηχανισμός της Ν.Δ. του … «τράβηξε το αφτί» και τώρα υπερτονίζει τις καλές σχέσεις που έχει με τον Υπουργό Υποδομών και τον Πρειφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. Πρόκειται για  παλιοκομματική πρακτική και πολιτική χυδιαότητα» δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο κ.Αγγελίδης.

Όσον αφορά στην κριτική που  άσκησε η νυν δημοτική αρχή για αδιαφορία της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων στην κατάθεση πρότασης για αγροτική οδοιποιΐα σε μία σειρά προσκλήσεων που υπήρχαν (Φιλόδημος 1, ΠΕΠ, Leader κλπ) επί θητείας της, ο κ.Αγγελίδης δήλωσε πως  ο κ.Χρυσάφης ψάχνει …«ψύλλους στ’ άχυρα», προτάσσοντας τα 68 προγράμματα που αξιοποιήθηκαν επί θητείας του.

 

Μοιράσου το άρθρο: