Προς αναβολή οδεύει η αγωνιστική στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Σερρών αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού στις Σέρρες.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Σερρών, Αθανάσιος Χατζηπαντελής, είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος, έχει καθημερινή επαφή με τους παράγοντες των ομάδων και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει αναβολή της αγωνιστικής για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο κ. Χατζηπαντελής, μιλώντας χθες στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών, είχε πει: «Εδώ κι ένα μήνα είχα κάνει ένα αίτημα στον ΕΟΔΥ για να πραγματοποιηθεί δειγματολογικός έλεγχος σε ποδοσφαιριστές των ομάδων του πρωταθλήματος μας. Προς τιμή τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπυρόπουλος και ο Δήμαρχος κ. Χρυσάφης  αποδέχθηκαν το αίτημα μας έτσι ώστε από κάθε ομάδα, ένας αριθμός παικτών να κάνουν το γρήγορο τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, τα οποία διεξάγονται από χθες στις Σέρρες, από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, η οποία βρίσκεται στην πόλη ύστερα από σχετικό αίτημα του Δήμου Σερρών. Θέλω να ευχαριστήσω τον  Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο, τον Δήμαρχο Σερρών κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη και το γιατρό Νάσο Παπαδόπουλο».

Μοιράσου το άρθρο: