Μεγάλη τιμή και ευθύνη είναι για τον Φώτη Κοκολιό η ανάληψη, για ακόμη μια χρονιά, της τεχνικής ηγεσίας της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού.

Αυτό τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Σερραίος προπονητής που άνοιξε τα χαρτιά του για τους στόχους και τη φιλοσοφία που θα έχουν οι «κόκκινοι» στο νέο πρωτάθλημα της Γ εθνικής.

Ο Φώτης Κοκολιός λίγο μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Πανσερραϊκού δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Τμήματος Μπάσκετ Ανδρών του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου, με την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδος, τη σεζόν που ξεκινάει. Έπειτα από δύο χρονιές άψογης συνεργασίας, η τιμή είναι μεγάλη όσο και η ευθύνη βέβαια αναλαμβάνοντας εκ νέου από τη θέση του πρώτου προπονητή την καθοδήγηση της ιστορικότερης ομάδας του νομού μας με ιστορία αλλά και όνομα με ιδιαίτερο βάρος. Σκοπός της ομάδας θα είναι πρωταρχικά να παρουσιάσει ένα σύνολο ανταγωνιστικό αποτελούμενο από νεαρούς ταλαντούχους αθλητές γηγενείς στην πλειοψηφία τους, «ρίχνοντας» κατ’ αυτό τον τρόπο το μ.ο. ηλικίας που στόχο θα έχει την παρουσίαση όμορφου, ποιοτικού και ανταγωνιστικού μπάσκετ στους φιλάθλους της καλαθοσφαίρισης. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να συνδυάσουμε τη δύναμη με το πάθος το ταλέντο με την εμπειρία και το καθαρό μυαλό και πιστεύω στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό. Καλή χρονιά σε όλους μας με υγεία και επιτυχίες!».

Φώτο: anexartitos.gr

 

Μοιράσου το άρθρο: