Επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ της ΕΡΤ Σερρών ο Εθνικός Σιδηροκάστρου και η Δόξα Κάτω Καμήλας δεν δήλωσαν συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας.

Τελευταία ημέρα για τη δήλωση συμμετοχής στη Γ’ Εθνική ήταν η χθεσινή (31/7) και ανάμεσα στα σωματεία που δεν έκαναν χρήση αυτού του δικαιώματος ήταν η Δόξα Κάτω Καμήλας, που πέρυσι κατέλαβε την 7η θέση στη βαθμολογία του 1ου ομίλου της Γ εθνικής εξασφαλίζοντας την παραμονή της και ο περσινός πρωταθλητής της Επίλεκτης κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Σερρών, Εθνικός Σιδηροκάστρου. Έτσι το Σερραϊκό ποδόσφαιρο μένει με μια ομάδα, τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στη Γ εθνική.

Οι ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή μπορούν να αντικατασταθούν από ομάδες της οικείας Ένωσης.

Συγκεκριμένα, οι δευτεραθλητές των Ενώσεων θα έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έως το μεσημέρι της Τρίτης (4/8) και οι τρίτες κατά σειρά ομάδες στη βαθμολογία έως το μεσημέρι της Παρασκευής (7/8).

«Όχι» από Α.Ε. Χρυσού

Η δευτεραθλήτρια της Ε.Π.Σ. Σερρών Α.Ε. Χρυσού με έγγραφο της ενημέρωσε την Ένωση ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στη Γ εθνική ενώ η «Σέρρες 1800» (που ήταν 3η) έχει χρονικό περιθώριο μέχρι την Παρασκευή 7 Αυγούστου να απαντήσει αν θα αγωνιστεί στη Γ εθνική.

Αφού γίνουν όλα τα παραπάνω η επιτροπή Γ’ Εθνικής της ΕΠΟ θα προβεί στον καταρτισμό των ομίλων, με τις ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή ενώ η σέντρα του νέου πρωταθλήματος έχει οριστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου.

Μοιράσου το άρθρο: