Τρεις ομάδες θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις ανόδου στον βόρειο όμιλο της Football League, σύμφωνα με τον προπονητή του Απόλλωνα Λάρισας, Γιάννη Μάγγο.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, μετά τα φιλικά που έδωσε η ομάδα του με Πανσερραϊκό και Δόξα Δράμας, μίλησε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών και υπογράμμισε ότι Πανσερραϊκός, Βέροια και Ολυμπιακός Βόλου είναι τα φαβορί για την άνοδο.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Γιάννης Μάγγος, στην ΕΡΤ Σερρών:

-Για τις εντυπώσεις του από τον Πανσερραϊκό:

«Ο Πανσερραϊκός έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο. Έχει αποκτήσει και παιδιά με εμπειρία, με παραστάσεις που έχουν παίξει και Α’ εθνική, αλλά έχει και παιδιά με πολύ ταλέντο. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και από το προπονητικό επιτελείο. Θεωρώ ότι είναι μία ομάδα η οποία θα διεκδικήσει άνοδο φέτος, μαζί με τη Βέροια και τον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτές οι τρεις ομάδες θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις ανόδου. Γενικά ο Πανσερραϊκός είναι σε καλό δρόμο».

-Για το αν το φετινό πρωτάθλημα, με τη συμμετοχή μόνο δέκα ομάδων, θα είναι πιο εύκολο:

«Δεν μπορείτε να πείτε ότι θα είναι πιο εύκολο το πρωτάθλημα γιατί είναι μικρό και το κάθε λάθος δεν συγχωρείται. Δεν έχεις τα περιθώρια να κάνεις ένα ή δύο στραβοπατήματα, οπότε ο βαθμός δυσκολίας είναι λίγο παράξενος. Δεν μπορείς να πεις ότι έχω πολύ καλή ομάδα κι έχω τα περιθώρια να χάσω και δύο ματς. Τα παιχνίδια αυτά θα σε πάνω πολύ πίσω».

-Για τη Δόξα Δράμας:

«Η Δόξα με εντυπωσίασε γιατί στην ομάδα έχουν μικρό διάστημα που βρεθήκανε όλοι μαζί, κι επειδή γνωρίζω και τον κ. Κολιτσιδάκη και τον βοηθό του τον κ. Μαρινάκη τη  δουλειά που κάνουν και τι μπορούν να κάνουν, θεωρώ ότι η Δόξα θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Σίγουρα έχει και τη φανέλα, έχει το βάρος της ιστορίας της και θεωρώ ότι με τα παιδιά που ήρθαν και τη δουλειά που κάνουν εκεί, κάτι καλό γίνεται στη Δόξα Δράμας».

 

Μοιράσου το άρθρο: