Την αναστολή των προπονήσεων όλων των τμημάτων του συλλόγου αποφάσισε ο Γ.Σ. Σέρρες 2017 λόγω της μεγάλης διασποράς του κορονοϊού που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στην πόλη των Σερρών.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου τονίζει ότι «καμία μικροπολιτική και κανένα μικροσυμφέρον δεν έχουν θέση τέτοιες ώρες. Η υγεία πάνω από όλα», ενώ παράλληλα έχει υποβάλλει αίτημα στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ να αναβληθεί το παιχνίδι της με την ΑΕΣ, αφού στο ρόστερ της ομάδας βρίσκονται παίκτες που είναι φοιτητές του ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι βρίσκονται όπως όλοι στο ίδρυμα σε κατάσταση υποχρεωτικής καραντίνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Σ. Σέρρες 2017:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σερρών 2017 με βαθύ αίσθημα ευθύνης λόγω της εξάπλωσης των κρουσμάτων κορονοϊού  στην πόλη μας, αποφάσισε την αναστολή των προπονήσεων όλων των τμημάτων του συλλόγου, μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσης. Παράλληλα καλεί- παρακαλεί τους αθλητές, προπονητές, μέλη της διοίκησης, φίλους του συλλόγου -και όχι μόνο- με την προσωπική τους συμπεριφορά και ευθύνη να συμβάλουν στην αντιμετώπιση του κορονοϊού. Καμία μικροπολιτική και μικροσυμφέρον δεν έχουν θέση τέτοιες ώρες. Η ΥΓΕΙΑ πάνω από όλα. Ελπίζουμε η ΕΟΚ και η ΕΚΑΣΑΜΑΘ να δουν με σύνεση τη σοβαρότητα του θέματος.»

Μοιράσου το άρθρο: