Υπεύθυνος ακαδημιών του Ηρακλή Σερρών είναι από σήμερα ο Κώστας Μερεσιώτης. Ο Σερραίος αμυντικός ποδοσφαιριστής «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 32 ετών πριν από έναν χρόνο, όταν αποχώρησε από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική.

Ο  Κώστας Μερεσιώτης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηρακλή κι έκανε καριέρα στη Β΄ (93 συμμετοχές κι ένα γκολ) και Γ’ Εθνική (154 συμμετοχές και τρία γκολ) έχοντας συνολικά 262 επίσημα παιχνίδια (κι έξι γκολ) με Θερμαϊκό Θέρμης, Ρόδο, Εορδαϊκό, Αγροτικό Αστέρα, Εθνικό Γαζώρου και Απόλλωνα Παραλιμνίου (από τον Ιανουάριο του 2016 έως το καλοκαίρι του 2019).

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Σερρών:

«Η οικογένεια του Ηρακλή Σερρών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον Κώστα Μερεσιώτη ως υπεύθυνο ακαδημιών. Ο Κώστας έχει αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο μεταξύ άλλων στον Εορδαϊκό, Αγροτικό Αστέρα, Εθνικό Γαζώρου και Απόλλωνα Παραλιμνίου, είναι κάτοχος UEFA Β και στα πρώτα του προπονητικά βήματα θα είναι μαζί μας στο νέο μας βήμα στη δημιουργία ακαδημιών για παιδιά από έξι έως 12 ετών. Κώστα καλώς ήρθες κοντά μας. Καλή τύχη στη νέα σου προσπάθεια».

 

Μοιράσου το άρθρο: