Την αναβολή των παιχνιδιών της γυναικείας και ανδρικής ομάδας μπάσκετ για τις επόμενες δύο εβδομάδες ζητά από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης η διοίκηση του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού μετά την απόφαση του πρύτανη του ΑΠΘ για την αναστολή λειτουργίας των δια ζώσης μαθημάτων του τμήματος των ΤΕΦΑΑ Σερρών και την υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών για όλους τους φοιτητές και τους διδάσκοντες που συμμετέχουν στα μαθήματα.

Την αναβολή των αγώνων της για δύο εβδομάδες ζητά και η ομάδα μπάσκετ των Ικάρων. Τα δύο σωματεία έχουν στις τάξεις τους προπονητές και αθλητές που έχουν άμεση σχέση με το εκπαιδευτικό ίδρυμα. Οι δύο προπονητές Στέργιος Ποργιόπουλος (Πανσερραϊκός) και Στέφανος Πέρκος (Ίκαροι) διδάσκουν στο ΤΕΦΑΑ Σερρών, ενώ ο Πανσερραϊκός έχει ακόμα δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου και τέσσερις παίκτες (όσους και οι Ίκαροι) φοιτητές.

Η ανακοίνωση του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού είναι:

«Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός ακολουθεί αυστηρά τις οδηγίες των φορέων κατά του covid-19.

Ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ενημερώνει με υπευθυνότητα, τα μέλη όλων τμημάτων του και την αθλητική κοινότητα της πόλης μας, ότι η λειτουργία του συλλόγου, εναρμονίζεται πλήρως, με τις νέες έκτακτες οδηγίες της Δημοτικής αρχής και της Περιφερειακής Ενότητας, σχετικά με την προστασία και την διασπορά του κορονοϊού covid-19.

Σχετικά με την απόφαση του Πρύτανη του ΑΠΘ για την αναστολή λειτουργίας των δια ζώσης μαθημάτων του τμήματος των ΤΕΦΑΑ Σερρών και την υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών, για όλους τους φοιτητές και τους διδάσκοντες, που συμμετέχουν στα μαθήματα.

Καλούμε τα μέλη του συλλόγου μας, προπονητές και αθλητές, που ανήκουν στο πανεπιστημιακό ίδρυμα της περιοχής μας, να ακολουθήσουν αυστηρά την συγκεκριμένη οδηγία.»

Μοιράσου το άρθρο: