Την πρώτη της νίκη σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος πέτυχε η ομάδα μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού με αμαξίδιο κερδίζοντας σήμερα με 45-29 στα Τρίκαλα την τοπική ομάδα στην πρεμιέρα της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Τα «λιοντάρια» της Ευδοξίας Καρυοφυλλάκη έκαναν κατάθεση ψυχής στο παρκέ του γηπέδου των Τρικάλων ενώ η πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα είναι απόρροια της καταπληκτικής και συστηματικής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα. Άλλωστε, το τμήμα μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού με αμαξίδιο είναι παράδειγμα προς μίμηση στέλνοντας το μήνυμα ότι όποιος αγαπάει αυτό που κάνει και δουλεύει καθημερινά για αυτό ξεπερνώντας προβλήματα και αντιξοότητες σε σύντομο διάστημα θα δικαιωθεί. Η προπονήτρια και οι παίκτες του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού κάνουν κάλεσμα στους Σερραίους φιλάθλους να βρεθούν στο πλευρό τους στο επόμενο παιχνίδι που είναι το επόμενο Σάββατο με την Καβάλα στο Κλειστό γυμναστήριο Σερρών.

Το σχόλιο της ομάδας μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού με αμαξίδιο μετά τη νίκη στα Τρίκαλα ήταν:

«Τεράστιο διπλό της ομάδας μας στην έδρα των πολύ ισχυρών Τρικάλων, ταυτοχρόνως και η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Με την στήριξη σας την άλλη εβδομάδα στην έδρα μας αντιμετωπίζουμε την ομάδα της Καβάλας».

Μοιράσου το άρθρο: