Μέχρι τη φάση των «32» της διοργάνωσης έφτασαν οι Σερραίες αθλήτριες  Θωμαή Παυλίδου (του Ρούπελ Σιδηροκάστρου) και Ευαγγελία Κουτσούρη (του Πλάτωνα Σερρών) που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα αντιπτέρισης Κ15 που διεξήχθη στη Γαλλία.

Οι δύο Σερραίες αθλήτριες  εξασφάλισαν την είσοδο τους στους «32» κερδίζοντας τα κορίτσια από την Αρμενία με 21-14,21-7 αλλά έχασαν στην επόμενη φάση από το Ισπανικό δίδυμο. Η Εθνική Ελλάδος πήρε μέρος στο Πανευρωπαϊκό της Γαλλίας με προπονητή τον πρωταθλητή για πολλά χρόνια (ως αθλητής) με το Ρούπελ Σιδηροκάστρου, Παναγιώτη Σκαρλάτο, με δύο αθλήτριες, τις δύο Σερραίες Θωμαή Παυλίδου (του Ρούπελ) και Ευαγγελία Κουτσούρη (του Πλάτωνα Σερρών) και δύο αθλητές, τους Κωνσταντίνο Περγαντίνα (Αναγέννηση Λιβαδειάς) και Αχιλλέα Μαβίδη (ΕΑΤΕΚ).

Το μήνυμα της προέδρου στο Δήμαρχο

Με σχόλιο της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η πρόεδρος της Ελληνικής ομοσπονδίας φιλάθλων σωματείων αντιπτέρισης Βικτώρια Χατζήνα ευχαρίστησε τον Παναγιώτη Σκαρλάτο και αναρτώντας μια φωτογραφία από τους αγώνες στη Γαλλία έστειλε… μήνυμα στον Δήμαρχο Σιδηροκάστρου Φώτη Δομουχτσίδη.

Αναλυτικά η Βικτωρία Χατζήνα έγραψε:

«Τα παιδιά μας συνεχίζουν την αγωνιστική τους εμφάνιση με τις οδηγίες του πανελληνιονίκη αθλητή Σκαρλάτο Παναγιώτη τον όποιον ευχαριστούμε για τη συμβολή του στις επιτυχίες των παιδιών μας. Δήμαρχε Φώτη Δομουχτσίδη επειδή είσαι ο πιο προχωρημένος όλων πάρε ιδέες από γήπεδα και φτιάξε κι εσύ παρόμοια ώστε να φιλοξενήσουμε ένα τέτοιου είδους πρωτάθλημα. Πιστεύουμε σε σένα ….».

 

Μοιράσου το άρθρο: