Την κάθοδό του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοινώνει με επιστολή του ο Γιώργος Ντώνες ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» για το Δήμο Ν.Ζίχνης,

παράταξη που ήταν επικεφαλής ο αείμνηστος Ανδρέας Δαϊρετζής.
«Βασικός στόχος τόσο εμού όσο και των συνεργατών μου είναι να κινητοποιήσουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας και να αξιοποιήσουμε ανθρώπους ικανούς, έμπειρους, ανιδιοτελείς με διάθεση και θέληση, οι οποίοι θα προτάξουν το συλλογικό καλό και θα προσφέρουν στον τόπο μας, συνεχίζοντας την παρακαταθήκη και το έργο που άφησε ο αείμνηστος Ανδρέας Δαίρετζής» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Ντώνες.
Παράλληλα με γραπτή ανακοίνωση ο νυν Δήμαρχος Ν.Ζίχνης Παναγιώτης Πολυμέρης γνωστοποιεί ότι για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους δεν θα κατέλθη ως υποψήφιος Δήμαρχος στις επικείμενες εκλογές, τονίζοντας πως Συνεχίζει την πορεία της η παράταξη με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Ντώνε. «Από τη δική μου πλευρά και προς αποφυγήν κάθε άλλης σκέψης, διαβεβαιώνω ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε ο δημοτικός μας συνδυασμός συνδυασμός να βγει νικητής και ακόμη πιο ενδυναμωμένος στις εκλογές του Μάη» αναφέρει ο κ. Πολυμέρης.

Μοιράσου το άρθρο: