Μεγαλύτερη στήριξη από τους Σερραίους φιλάθλους στην φετινή ωραία προσπάθεια του Πανσερραϊκού ζήτησε ο Νίκος Κατσαβάκης με γραπτή δήλωση του.

Μία μέρα μετά την εκπληκτική εμφάνιση των «λιονταριών» στο παιχνίδι κυπέλλου με το Βόλο, όπου η ομάδα έχασε την πρόκριση στα πέναλτι αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις και τα κολακευτικά σχόλια αντιπάλων κι όσων είδαν τον  αγώνα ο διοικητικός ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος συνεχάρη προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές για την εμφάνιση, αναφέρθηκε στις βάσεις που μπαίνουν από τη διοίκηση στο σύλλογο για να επιστρέψει ο Πανσερραϊκός στις υψηλές κατηγορίες, ευχαρίστησε τους Σερραίους φιλάθλους που πιστεύουν και ακολουθούν αυτήν την προσπάθεια  και ζήτησε κι από άλλους να τους ακολουθήσουν σε αυτό.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Νίκου Κατσαβάκη είναι:  

«Όλοι βλέπουν ότι κάνουμε τα πάντα για τον Πανσερραϊκό!

Πρόεδρος Ποδοσφαιρικού Τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Νίκος Κατσαβάκης:

Είμαι περήφανος για την απόδοση της ομάδας το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα την χθεσινή υπερπροσπάθεια στον Βόλο, που από ατυχία δεν προκριθήκαμε στις 16 καλύτερες ομάδες του κυπέλλου Ελλάδας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της ωραίας εικόνας στον αγωνιστικό χώρο, που αναγκάζει φίλους και αντιπάλους να μιλάνε κολακευτικά για την ομάδα μας και τον τρόπο που αυτή αγωνίζεται.

Είμαστε εδώ ως διοίκηση, κοντά στους ποδοσφαιριστές μας, το προπονητικό επιτελείο και τα στελέχη μας, με σκοπό να θεμελιώσουμε την καλή εικόνα της ομάδας σε όλη την Ελλάδα και να αποκαταστήσουμε στον κόσμο μας, την φήμη των «λιονταριών». Εμπράκτως και οι πλέον δύσπιστοι, βλέπουν ότι δημιουργούμε τις στέρεες βάσεις με υποδομές στην ομάδα και ταυτόχρονα διεκδικούμε την άμεση επάνοδο του Πανσερραϊκού εκεί που αποδεικνύεται ότι αξίζει να βρίσκεται.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που αγαπούν αυτό που πρεσβεύει ο Πανσερραϊκός και μας ακολουθούν σε αυτή την δύσκολη πορεία, αλλά περιμένουμε κι άλλο κόσμο να πιστέψει σε αυτό που προετοιμάζουμε και ανεξαρτήτως αντιπάλων ή κατηγορίας να έρθει στο γήπεδο και να χειροκροτήσει μια καλή ομάδα, όπως είναι ο φετινός Πανσερραϊκός που φτιάξαμε για όλους εσάς!».

Μοιράσου το άρθρο: