Ο Σερραίος πρωταθλητής της χιονοδρομίας Χρήστος Μαρμαρέλης θα είναι ο πρώτος Λαμπαδηδρόμος στην τελετή Αφής της Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα διεξαχθούν από 9 έως 22 Ιανουαρίου στη Λωζάννη της Ελβετίας.

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή η φλόγα θα ανάψει την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Ο Σερραίος αθλητής του τμήματος χιονοδρομίας του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού θα λάβει το Ολυμπιακό Φως από τα χέρια της Πρωθιέρειας Ξανθής Γεωργίου ως ο πρώτος σε μια συμβολική Λαμπαδηδρομία εντός του Παναθηναϊκού Σταδίου (στη συνέχεια θα τo μεταφέρουν οι αθλητές Sydney Berta, Φαίδρα Μανιουδάκη και Pascal Bitschnau.

Μια πραγματικά ύψιστη τιμή και δικαίωση για τον Χρήστο Μαρμαρέλη, την οικογένεια του και τον προπονητή του με το Σερραίο πρωταθλητή να γράφει ιστορία αφού γίνεται ο πρώτος αθλητής στην ιστορία του Σερραϊκού αθλητισμού που θα λάβει Ολυμπιακό Φως από τα χέρια Πρωθιέρειας στο Παναθηναϊκό στάδιο ενώ η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τοv επέλεξε ως τον καλύτερο Έλληνα αθλητή της κατηγορίας του και υποψήφιο να πάρει  μέρος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες που θα γίνουν από 9 έως 22 Ιανουαρίου 2020 στην Λωζάνη της Ελβετίας.

Η είσοδος στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα είναι ελεύθερη για το κοινό και θα ολοκληρωθεί στις 11.50.

 

Μοιράσου το άρθρο: