Με πίστη στις δυνάμεις του και με την υπόσχεση να δώσει τον καλύτερο του εαυτό ο Σερραίος αθλητής της άρσης βαρών Χρήστος Χριστοφορίδης θα πάρει μέρος ως μέλος της Εθνικής ομάδας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων άρσης βαρών που θα διεξαχθεί από 6 έως 14 Δεκεμβρίου 2019 στην πόλη Εϊλάτ του Ισραήλ.

Ο Σερραίος πρωταθλητής θα πάρει μέρος (στην κατηγορία 73kg/2003) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση (πέρυσι αγωνίστηκε στο Πανευρωπαϊκού του Μιλάνου) και μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα και τη Σερραϊκή άρση βαρών σε αυτό το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Από το χειρουργείο στα ταπί

Ο Χρήστος Χριστοφορίδης αποτελεί το ιδανικό παράδειγμα θέλησης και δύναμης αφού στις 19 Ιουλίου 2019 είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση οπίσθιου κέρατος μηνίσκου στην Αθήνα. Μετά από μια παρένθεση περίπου ενάμισι μήνα επέστρεψε στις προπονήσεις ακολουθώντας με συνέπεια τις οδηγίες του γιατρού της ΕΟΑΒ και των προπονητών του. Ο νεαρός πρωταθλητής κατάφερε στους προκριματικούς του Νοεμβρίου να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων με 230 κιλά στο σύνολο.

Ο Σερραίος πρωταθλητής έχει δίπλα του πάντα τους γονείς του με την μητέρα του Γεσθημανή Πολατίδου να μιλά στην ΕΡΤ Σερρών για τους ανθρώπους που στήριξαν τον Χρήστο: «Ως γονέας νιώθω την ανάγκη να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών οι οποίοι σε συνεργασία με τους προπονητές, Βασίλη Κωνσταντινίδη και Κώστα Γκαρίπη,και τον γιατρό της Ομοσπονδίας κ.Γεώργιο Τσικούρη, διευθέτησαν και την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να στεφθεί το όλο εγχείρημα με επιτυχία και ο Χρήστος να επιστρέψει   υγιής στις προπονήσεις του. Το αποτέλεσμα ήρθε με την πρόκριση. Τώρα ευελπιστούμε σε μια καλή εμφάνιση στο Ισραήλ  και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Μοιράσου το άρθρο: