Πανσερραϊκός: Ανακοίνωση που στέλνει… μηνύματα για το θέμα Πολύζου

Με μια ανακοίνωση που στέλνει μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αποχώρηση από την ομάδα και μεταγραφή σε Κυπριακό σύλλογο του Άγη Πολύζου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που από την 7η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος και μέχρι την προηγούμενη Κυριακή ήταν βασικός και με καλές εμφανίσεις σε όλα τα παιχνίδια του Πανσερραϊκού (σε δέκα συνεχόμενες αγωνιστικές μόνο σε τρία παιχνίδι έγινε αλλαγή), από τους παίκτες που αναγεννήθηκαν ποδοσφαιρικά με τον Άγγελο Διγκόζη στον πάγκο, σύμφωνα με δημοσίευμα της mikriliga.com δέχτηκε δελεαστική πρόταση από ομάδα της Κύπρου και μέσα στις επόμενες ώρες θα ταξιδέψει εκεί για να επισημοποιήσει τη συνεργασία του. Η διοίκηση των «λιονταριών» τονίζει ότι ο σύλλογος είναι πάνω από πρόσωπα, ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε κατατέθηκε επίσημη πρόταση και ούτε η ίδια συναίνεσε σε παραχώρηση του παίκτη σε ομάδα και ξεκαθαρίζει ότι είναι απέναντι -με κάθε νομιμότητα- σε όποιον προσπαθεί τώρα ή στο μέλλον, να προσβάλλει με αθέμιτα μέσα τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού είναι:

«Ο σύλλογος του Πανσερραϊκού έχει μεγαλύτερο μέγεθος από κάθε πρόσωπο, που συμμετέχει στο ποδοσφαιρικό γκρουπ. Ως Διοίκηση της ομάδας, ενημερώνουμε, προς γνώση και συμμόρφωση, ότι θα προστατεύσουμε με κάθε νόμιμο και ηθικό τρόπο, ότι με κόπο δημιουργούμε καθημερινά σε όλα τα επίπεδα. Πληροφορούμε τον κόσμο της ομάδα μας και τα ΜΜΕ, ότι ουδέποτε κατατέθηκε επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή Αγαθοκλή Πολύζο και ουδέποτε συναινέσαμε, σε αυτή. Αντίθετα θα είμαστε απέναντι -με κάθε νομιμότητα- σε όποιον προσπαθεί τώρα ή στο μέλλον, να προσβάλλει με αθέμιτα μέσα τον Πανσερραϊκό μας».