Δύο ανανεώσεις… ανόδου ανακοίνωσε σήμερα ο Πανσερραϊκός που θα έχει και τη νέα χρόνια στην επιθετική του γραμμή τους Δημήτρη Γκούρτσα και Τζόρτζ Ομπόσου.

Δύο από τους καλύτερους παίκτες των «λιονταριών» τη φετινή περίοδο που υπόσχονται πολλά γκολ και άνοδο για τον ιστορικό σύλλογο. Άλλωστε η άνοδος είναι κάτι το αυτονόητο για τη Σερραϊκή ομάδα που δεν πρέπει να το λέει αλλά να το… δείχνει και η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τους δύο επιθετικούς κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Γκούρτσας: ο ηγέτης

Ο Δημήτρης Γκούρτσας θα αγωνιστεί για έβδομη χρονιά με την κόκκινη φανέλα την οποία πρωτοφόρεσε στη Σούπερ Λιγκ σε ηλικία 18 ετών και δέκα χρόνια μετά είναι ο φυσικός ηγέτης αυτής της ομάδας.

Ο έμπειρος επιθετικός δεν έκρυψε ποτέ ότι έχει στην καρδιά του τον Πανσερραϊκό και η παρουσία του στα αποδυτήρια θα είναι καταλυτική όσον αφορά τη συμπεριφορά κυρίως των νέων παιδιών που δεν ξέρουν την ιστορία αυτού του συλλόγου. Ο Δημήτρης Γκούρτσας έχει 94 συμμετοχές σε επίσημα παιχνίδια (σε όλες τις κατηγορίες και το κύπελλο Ελλάδος) με τον Πανσερραϊκό με 25 γκολ.

Ομπόσου: Ο αγαπημένος της κερκίδας

Η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Τζόρτζ Ομπόσου χαροποίησε τους φίλους των «λιονταριών» ενώ είναι και μια κίνηση που στέλνει αρκετά μηνύματα αφού ο 22χρονος Γκανέζος με την εξαιρετική χρονιά που είχε φέτος (25 συμμετοχές και 8 γκολ ενώ ήταν και ο MVP και σκόρερ στον τελικό του κυπέλλου) ήταν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Ο Ομπόσου που πέτυχε συνολικά 11 γκολ (8 στη Γ εθνική και τρία στο κύπελλο) έχει κερδίσει όλους στην οικογένεια του Πανσερραϊκού και για το χαρακτήρα του και είναι ένας παίκτης που μπορεί να στηριχτεί ο σύλλογος στην επόμενη μέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | Ποδοσφαιρικό τμήμα | ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Μόνον οι καλύτεροι μαζί μας!

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Γκούρτσα και George Obosu. Δυο πρωταγωνιστές με την φανέλα των «λιονταριών» συνεχίζουν μαζί μας, για την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες».

 

Μοιράσου το άρθρο: