Με οχτώ μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε από το παγωμένο Χάσκοβο της Βουλγαρίας η αποστολή του Πλάτωνα Σερρών.

Ο απολογισμός των αθλητών και αθλητριών του Σερραϊκού συλλόγου ήταν εντυπωσιακός στη Διεθνή συνάντηση του μπάντμιντον που πραγματοποιήθηκε στη γειτονική χώρα. Τέσσερα χρυσά , ένα ασημένιο και τρία χάλκινα μετάλλια για τον Πλάτωνα Σερρών, μια επίδοση που προκάλεσε αίσθηση και έδειξε για ακόμη μία φορά την πολύ καλή δουλειά που κάνουν ο Αλέξανδρος Καντζόγλου και οι αθλητές του. Στη διεθνή συνάντηση στο Χάσκοβο της Βουλγαρίας  συμμετείχαν επτά χώρες ενώ η αγωνιστική παρουσία των αθλητών του Πλάτωνα Σερρών εντάσσετε στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το πανελλήνιο πρωτάθλημα του Μαρτίου . Στους αγώνες συμμετείχε  για πρώτη φορά και αθλητής του τμήματος Seniors,  ο Πασχάλης Ρακιτζής  που κατέλαβε και την 3η θέση στο διπλό 35+ .

Το "χρυσό" κορίτσι του Σερραϊκού μπάντμιντον η Ματίνα Σωτηρίου
Το «χρυσό» κορίτσι του Σερραϊκού μπάντμιντον η Ματίνα Σωτηρίου

Τρία χρυσά από το… «χρυσό» κορίτσι

Όσον αφορά τα οχτώ μετάλλια του Πλάτωνα Σερρών, τα τρία χρυσά ήρθαν από το… «χρυσό» κορίτσι του Σερραϊκού μπάντμιντον, την Γραμματούλα Σωτηρίου (απλό 19αρια,διπλό 19αρια και 15αρια) . Το τέταρτο χρυσό κατέκτησαν η Σταυρούλα Ζαγγελίδου με τον Ραφαήλ Κιοσσέ  στο μικτό 15αρια, το ασημένιο η Σταυρούλα Ζαγγελίδου  στο διπλό 15αρια και τα χάλκινα ο Πασχάλης Ρακιτζής  στο διπλό 35+ , ο Νικόλαος Κουλακίδης στο διπλό 19αρια και ο Περικλής Σιδηρόπουλος στο μικτό 15αρια. Στους αγώνες συμμετείχαν οι μικρότεροι σε ηλικία αθλητές Ευθύμιος Κουτσούρης  και Πασχάλης Ρακιτζής που κατάφεραν να περάσουν στις 16αδες και φυσικά απεκόμισαν τεράστιες εμπειρίες.

Με οχτώ μετάλλια στις αποσκευές της η αποστολή του Πλάτωνα Σερρών
Με οχτώ μετάλλια στις αποσκευές της η αποστολή του Πλάτωνα Σερρών

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τις εμφανίσεις των αθλητών μας» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής Αλέξανδρος Καντζόγλου τονίζοντας ότι τα μετάλλια ήρθαν μετά από μεγάλη προσπάθεια των αθλητών του ενώ υπογράμμισε ότι ήταν σημαντικό ότι όλα τα παιδιά έδωσαν πολλούς αγώνες σε αυτή τη Διεθνή συνάντηση που αποδείχθηκε μια πολύ καλή προετοιμασία για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα που ξεκινούν τον επόμενο Μάρτιο.

 

Μοιράσου το άρθρο: