Σε δωρεές στην πνευμονολογική κλινική  και γενικότερα στο Νοσοκομείο Σερρών προχώρησαν Σερραίοι επαγγελματίες και η Μητρόπλη Σερρών και Νιγρίτης.

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών ευχαριστεί βαθύτατα τον Σεβασμιότατο της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτας Θεολόγο  για την δωρεά φορμών προστασίας και ασφάλειας για το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου. Ευχαριστίες επίσης εκφράζει για τη δωρεά ενός αναπνευστήρα υψηλής πίεσης, τελευταίας τεχνολογίας, αξίας 6.000 ευρώ για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Σερρών που παρέδωσαν οι διοικήσεις του Δικηγορικού Συλλόγου και Λογαριασμού Αλληλοβοήθειας Ενίσχυσης Δικηγόρων Σερρών

Η Μικροζυθοποιια Σερρών (VOREIA BEER) αποφάσισε να εξοπλίσει δύο θαλάμους της κλινικής με συστήματα αποστείρωσης χώρου.

Στην δωρεά συστήματος αποστείρωσης χώρου για την πνευμονολογική κλινική του γενικού νοσοκομείου Σερρών, προχώρησε η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Σερρών και  Σωματεία  της Ομοσπονδίας. Επίσης η  εταιρεία AΦOI Φ NIKOΛAIΔH & ΣIA O.E EMΠOPIA ΣIΔHPOY MΠETON που αποφάσισε να εξοπλίσει ένα θάλαμο της πνευμονολογικής κλινικής με συστήματα αποστείρωσης χώρου, που συμβάλλουν στην ελάττωση του μικροβιολογικού και ιολογικου φορτίου.

Ο φαρμακευτικός σύλλογος Σερρών αποφάσισε να εξοπλίσει ένα θάλαμο της Πνευμονολογικής κλινικής  με συστήματα αποστείρωσης χώρου.

Ο Διευθυντής της Πνευμονολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Σερρών  Αντώνης Αντωνιάδης ευχαριστεί θερμά όλους για την σημαντική προσφορά τους.

Μοιράσου το άρθρο: