Τα έργα υποδομών στην Π.Ε Σερρών ήταν το θέμα της χθεσινής συνάντησης του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών  Κώστα Καραμανλή με τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλο, στο Υπουργείο στην Αθήνα.

«Σήμερα είχα τη χαρά να υποδεχθώ στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο, όπου συζητήσαμε για μια σειρά έργων άμεσης προτεραιότητας για την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, τα οποία θα αποτελέσουν εργαλεία ανάπτυξης για το τόπο μας» τόνισε μετά τη συνάντηση ο κ. Υπουργός σημειώνοντας: «Στόχος μας είναι μέσα από τη συνεργασία, ο Νομός Σερρών να αναβαθμιστεί μακροπρόθεσμα σε οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο» ανέφερε ο κ. Καραμανλής αμέσως μετά τη συνάντηση .

Μιλώντας για την συνάντηση, σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος,  είπε πως  η Π.Ε Σερρών έχει προχωρήσει σε σχεδιασμό των αναγκών της, γιατί έχουμε μείνει πίσω όσον αφορά τις υποδομές και πρέπει να βελτιωθούν. « Παρουσιάσαμε με τις τεχνικές υπηρεσίες τις ανάγκες της Π.Ε, είναι έργα απολύτου ανάγκης μέσω στο υπάρχον οικονομικό πλαίσιο. Έγινε μια πολύ καλή συζήτηση  και υπάρχει ενδιαφέρον. Πρόκειται για βασικά έργα υποδομών (οδοποιία, φωτισμοί , γέφυρες) και αξιοποίηση όλων των πλεονεκτημάτων που έχει ο Νομός Σερρών στα οποία μείναμε πίσω. Θα υπάρξει συνεχής επαφή με όλους υπηρεσιακούς παράγοντες  και με κυβερνητικά στελέχη με στόχο  η ανάπτυξη του Νομού « τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αντιπεριφερειάρχης.

Μοιράσου το άρθρο: