« Οι εκλογές στις 26 Μαϊου είναι η πρώτη πανελλαδική κάλπη μετά τον Σεπτέμβριο του 2015.Όσοι πολίτες θέλουν η χώρα να αλλάξει σελίδα, είναι απαραίτητο να σκεφτούν ότι θα πρέπει να κάνουν μια επιλογή, μια επιλογή σύγχρονη , μια επιλογή ευρωπαϊκή, μια επιλογή που απέναντι στα παραδοσιακά αδιέξοδα και διλήμματα απαντά με προτάσεις για λύσεις στα προβλήματα, αυτή είναι η επιλογή της ΝΔ» δήλωσε από τις Σέρρες το βράδυ της Παρασκευής η υποψήφια Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, μιλώντας για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου.

Η κ. Σπυράκη τόνισε πως οι ευρωεκλογές είναι ένα δημοψήφισμα που θα στείλει ένα πολύ ηχηρό πολιτικό μήνυμα ότι η πατρίδα μας αλλάζει σελίδα, ενώ ερωτώμενη για τα μηνύματα που παίρνουν από τον κόσμο είπε ότι ο κόσμος επιθυμεί η Ελλάδα να πάει μπροστά, να μην υπάρχουν άλλες χαμένες ευκαιρίες, να υπάρχουν δουλειές καλά πληρωμένες και βιώσιμες και κυρίως να σταματήσει αυτή η μορφή της εξαχρείωσης και της αντιπαλότητας που σήμερα κυριαρχεί και που δηλητηριάζει την ατμόσφαιρα και την καθημερινότητά μας. Συμπλήρωσε δε «ας κάνουμε ένα βήμα μαζί με τις εκλογές, ας αλλάξουμε σελίδα, ας αλλάξουμε τρόπους, ας επιλέξουμε άλλους πολιτικούς να κυβερνήσουν τον τόπο, ας προτείνουμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εθνικές εκλογές να είναι το πρόσωπο το οποίο θα ηγηθεί της νέας κυβέρνησης της ΝΔ»

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, ήταν μεταξύ των εισηγητών της ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Σερρών με θέμα «Νέα κυκλική & ψηφιακή οικονομία στην Ε.Ε. Η βραβευμένη «Ευρωβουλευτής της Χρονιάς» στην Κατηγορία Βιομηχανία, έρευνα & Καινοτομία ανέπτυξε το θέμα « Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Κυκλική Οικονομία στην Ε.Ε.: ευκαιρίες για δουλειές και ποιότητα ζωής»

Την εκδήλωση συντόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Μέγκλας, ενώ στην σύντομη αναφορά της η βουλευτής Σερρών της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή μίλησε με θερμά λόγια για τη δράση και την πορεία της κ. Σπυράκη τόσο στην Ευρωβουλή όσο και ως υπεύθυνη του Γραφείου τύπου της ΝΔ και παράλληλα αναφέρθηκε στη κυκλική οικονομία και τα οφέλη αυτής.Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν και ο κ. Παπαδόπουλος Κώστας, Καθηγητής στο Τμήμα Εκπαιδευτικής & Κοινωνικής Πολιτικής Πανεπιστημίου Μακεδονίας, τ. Αντιπρύτανης ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Κυκλική οικονομία, ψηφιακός μετασχηματισμός: ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσωπο». Επίσης εκ των ομιλητών ήταν και ο κ. Τσιτσόπουλος Γιάννης, Ειδικός σε θέματα χρηματοδότησης και διαχείρισης προγραμμάτων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Στέλεχος Φορέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ια αναπτύξει το θέμα κρατικές ενισχύσεις και προγράμματα χρηματοδότησης των επιχειρήσεων στον τομέα της κυκλικής και ψηφιακής οικονομίας.

Μοιράσου το άρθρο: