Το ποσό των 5260 ευρώ συγκεντρώθηκε από την πώληση των εισιτηρίων της μεγάλης παράστασης με το έργο του Λευτέρη Αερόπουλου «Ερωτο-κυκλοι) με το Μουσικό Εργαστήρι, και παραδόθηκε την Τετάρτη 12 Ιουλίου από τριμελή επιτροπή των συνδιοργανωτών στο Σύλλογο Κινητικά Αναπήρων Ν. Σερρών, για την επανακυκλοφορία του ειδικού οχήματος με την ονομασία «Λευκό Ταξί».

Το ποσό που απαιτείται για την επανακυκλοφορία του «Λευκού Ταξί» είναι περίπου 9000 Ευρώ προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες μετατροπές για την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα. Όπως είπε σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων του Νομού η παράσταση «Ερωτο-κυκλοι» είχε μεγάλη επιτυχία, η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και συγκεντρώθηκε το μεγαλύτερο ποσό που απαιτείται, όπου μαζί με το ποσό που συγκεντρώθηκε από τον αγώνα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδια που έγινε στις 20 Μαϊου, αγγίζει συνολικά τις 6000 Ευρώ.
«Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε συνάντηση με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για το ποσό που υπολείπεται το οποίο υποσχέθηκε πως θα καλυφθεί από την Αντιπεριφέρεια. Τις δυνάμεις τους για τον ιερό σκοπό ένωσαν στη μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε 5 Ιουλίου στο Θερινό Θεατράκι Σερρών, ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών, Ιατρικός Σύλλογος Σερρών, Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Ν. Σερρών, Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών, Λύκειο Ελληνίδων Σερρών, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Πνεύματος Σερρών, Φαρμακευτικός Σύλλογος Σερρών , Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Σερρών, ενώ συντόνισε η Κρητική Αδελφότητα Ν. Σερρών «Το Αρκάδι».

Μοιράσου το άρθρο: