Σαφέστατο μήνυμα ενότητας και συνεργασίας έστειλε ο νέος Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης στις πρώτες του δηλώσεις φτάνοντας στο εκλογικό του κέντρο εν μέσω παρατεταμένων χειροκροτημάτων
«Η επόμενη ημέρα του Δήμου μας χρειάζεται όλους, στην επόμενη ημέρα δεν περισσεύει κανείς, όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, όλες οι παρατάξεις είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε στα ζητήματα και τα θέματα που θέλει ο Σερραίος δημότης, που μας έχει δώσει μια εντολή να συμπορευτούμε, να συμμαχήσουμε και να συνεργήσουμε»


«Από εδώ και πέρα γυρίζει μια νέα σελίδα στον Δήμο, η οποία θα βασίζεται στη συνέργεια, η οποία θα βασίζεται στις συμμαχίες, σε ουσιαστικές συμπορεύσεις και πολιτικών και φιλοσοφιών. Αυτό είναι το ζητούμενο από τον Σερραίο πολίτη, για τον Σερραίο πολίτη» είπε χαρακτηριστικά ο νέος δήμαρχος Σερρών συμπληρώνοντας «είμαστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσουμε τους πάντες, γιατί η απάντηση στο αύριο θέλει τους πάντες». Ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του, την οικογένειά του, όλους τους Σερραίους που τον εμπιστεύτηκαν και όλους τους επικεφαλής και τα μέλη των συνδυασμών «γιατί μαζί περιμένουν οι Σερραίοι να δώσουμε απαντήσεις και θα τις δώσουμε μαζί ,δεν περισσεύει καμία δύναμη για το Δήμο Σερρών» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Χρυσάφης έφτασε στο εκλογικό κέντρο λίγο μετά τις 9 το βράδυ, συνοδευόμενος από την οικογένειά του και μέσα σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης χαιρέτησε αγκαλιάζοντας τους γονείς του που τον περίμεναν και στη συνέχεια δέχθηκε τα συγχαρητήρια φίλων εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων και συνεργατών της παράταξης.


Μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε για συγχαρητήρια από τον έτερο «μονομάχο» του δήμου κ. Στέφανο Φωτιάδη γύρω στις 9.30 το βράδυ , μετά από λίγη ώρα και με δυνατή βροχή, τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Σερρών επισκέφθηκε ο κ. Φωτιάδης, συνοδευόμενος από εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του και τον συνεχάρη για την εκλογή του, κίνηση που χαρακτηρίστηκε από όλους υψηλού πολιτικού πολιτισμού όπως και του κ. Θόδωρου Αραμπατζή που κατέλαβε την τρίτη θέση βάσει των αποτελεσμάτων και λίγο μετά τις 10 ,συνοδευόμενος από εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους του επισκέφθηκαν το εκλογικό κέντρο του κ. Χρυσάφη και τον συνεχάρησαν για την εκλογή του.Με επιστολής της η επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΣΕΡΡΑΙΩΝ, Αριάδνη Παπαφωτίου, αφού συγχαίρει τον κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη για την εκλογή του αναφέρει «Μέσα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα κληθούμε όλοι μας να αποδείξουμε εμπράκτως οτι προτάσσουμε το καλό του Δήμου μας, λειτουργώντας στο πνεύμα του «Κλεισθένη».
-Ως επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων, εύχομαι στον νέο Δήμαρχο, στους επικεφαλής των υπολοίπων συνδυασμών κ.κ. Στέφανο Φωτιάδη, Θεόδωρο Αραμπατζή, Αντώνη Γεωργούλα και Παύλο Φαρμάκη, καθώς και στους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, ΚΑΛΗ μας ΘΗΤΕΙΑ!” καταλήγει η ανακοίνωση της κ. Παπαφωτίου .Από νωρίς το απόγευμα και όταν είχε αρχίσει από τα πρώτα αποτελέσματα να διαφαίνεται η νίκη του κ. Χρυσάφη , άρχιζαν να κατακλύζουν φίλοι και συνεργάτες το εκλογικό του κέντρο. Συγχαρητήρια έσπευσαν να του δώσουν ο πρόεδρος του ΕΒΕΣ Χρήστος Μέγκλας ο οποίος τόνισε πως ανοίγει ένας νέος δρόμος συνεργασίας του ΕΒΕΣ με το Δήμο Σερρών που εκτιμά πως θα οδηγήσει στην ανάπτυξη του τόπου. Τον συνεχάρησαν επίσης ο πρώτος σε ψήφους περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου, πρώην δήμαρχοι, άνθρωποι της Τ.Α και πολύς κόσμος.

Μοιράσου το άρθρο: