Ο δήμαρχος του δήμου Εμμανουήλ Παππά, Δημήτρης Νότας, μπήκε από σήμερα σε προληπτική καραντίνα, μετά από κρούσμα του κορονοϊού που εντοπίστηκε σε υπάλληλο του δήμου.

Μόλις μια 30χρονη υπάλληλο του δήμου διαγνώστηκε με κορονοϊό, αμέσως τέθηκαν σε εφαρμογή τα σχετικά πρωτοκόλλα υγείας και μπήκαν σε προληπτική καραντίνα στις οικίες τους ο δήμαρχοςο γενικός γραμματέας του δήμου Βύρων Μπάλτσιος και έξι εργαζόμενοι του δήμου.

Η ανακοίνωση του Δήμου Εμμανουήλ Παππά για το κρούσμα κορονοϊού

Μετά την επιβεβαίωση κρούσματος κορονοϊού στο Δημαρχείο Εμμανουήλ Παππά, ο Δήμος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σημειώθηκε θετικό κρούσμα COVID-19 σε υπηρεσιακό στέλεχος του Δήμου. Ο σχετικός διαγνωστικός έλεγχος διενεργήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 2020 με τα αποτελέσματα να εκδίδονται σήμερα 20 Οκτωβρίου 2020.

Υπήρξε επικοινωνία με τον Ε.Ο.Δ.Υ. με το τμήμα Δημόσιας Υγείας, της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. και το Νομίατρο κ. Αναστάσιο Αναστασιάδη.

Ακολουθώντας το πρωτόκολλο διαχείρισης κρούσματος για τους χώρους εργασίας του δημόσιου τομέα τίθενται σε κατ’ οίκον περιορισμό:

  • Ο Δήμαρχος, κ. Δημήτριος Νότας,
  • Ο Γεν. Γραμματέας κ. Βύρων Μπάλτσιος,
  • και έξι (6) υπηρεσιακά στελέχη.

Απολύμανση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Δημαρχείου σήμερα μετά την αποχώρηση των εργαζομένων.

Διαγνωστικοί έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν σε όλο το προσωπικού του Δημαρχείου την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 κατόπιν των σχετικών οδηγιών του Νομιάτρου.

Από αύριο 21 Οκτωβρίου οι υπηρεσίες του Δήμου θα υποδέχονται το κοινό από τις 09:00 έως τις 13:00. Συνιστάται να προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία για την αποφυγή συνωστισμού.

*Το Γραφείου του Δημάρχου θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας».

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο: