Πρόσκληση στους Σερραίους να στηρίξουν την 5η Serexpo απεύθυναν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Μέγκλας και ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν xθες  το πρωί στο Επιμελητήριο. Όπως επεσήμανε ο κ. Μέγκλας το Επιμελητήριο ανεβάζει τον πήχη της διοργάνωσης με την πραγματοποίηση της στο στρατόπεδο Κολοκοτρώνη, ενός χώρου 260 στρεμμάτων, με στόχο όπως είπε το στρατόπεδο να εξελιχτεί σε ένα επιχειρηματικό κέντρο στο μέλλον.

Αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της έκθεση , σημειώνοντας πως έχει προγραμματιστεί ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους , με αθλητικές δραστηριότητες , με δράσεις για παιδιά, με ομιλίες για σερραϊκά προϊόντα , με εθελοντική αιμοδοσία και δωρεάν μαστογραφίες για τις γυναίκες , καθώς και μεγάλες συναυλίες .

Ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε την στήριξη της Περιφέρειας στην διοργάνωση και κάλεσε τους Σερραίους να στηρίξουν την έκθεση με την μαζική συμμετοχή τους.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου από τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών Κώστα Καραμανλή , ενω θα παρευρεθούν ο η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινή Αραμπατζή, ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Καράογλου , ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και άλλοι επίσημοι.

 

 

Μοιράσου το άρθρο: