Το «Formula 1 in Schools» παρουσίασε ο Δήμος Σερρών στη ΔΕΘ, στο δικό του stand στο περίπτερο 16 του Επιμελητηρίου Σερρών. Πρόκειται για ένα απ’ τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, που στόχο έχει την ενίσχυση του ενδιαφέροντος των μαθητών για τις Φυσικές Επιστήμες, τις Νέες Τεχνολογίες, τη Μηχανική, τα Μαθηματικά, την Οικονομία και την Επιχειρηματικότητα, προωθώντας παράλληλα την συνεργασία μεταξύ μαθητών.

Στην παρουσίαση, συμμετείχαν τρία σχολεία του Δήμου Σερρών, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό: το 13ο, το 20ο Δημοτικό και το 3ο Λύκειο Σερρών οι μαθητές των οποίων και οι καθηγητές τους επιστράτευσαν όλη τους τη δημιουργικότητα, και τα παιδιά ετοίμασαν εκθέματα που ξεχώρισαν για την καινοτομία τους «κλέβοντας» την παράσταση. Την επιμέλεια της παρουσίασης, ανέλαβαν η κα Χρυσάνθη Παλάζη και ο κ. Ιωάννης Γάτσιος
Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Μάιο, οι μαθητές του 13ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών διακρίθηκαν και σε πανελλήνιο επίπεδο, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο διαγωνισμό «Formula 1 in Schools».

Μοιράσου το άρθρο: