Με στόχο τη στήριξη των αιτημάτων της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Σερρών για την ενίσχυση του Νοσοκομείου, η διοίκηση Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Π.Ε. Σερρών απευθύνει πρόσκληση για τη σύσκεψη φορέων με τη συμμετοχή συνταξιουχικών και εργατικών σωματείων, αλλά και εκπροσώπων και άλλων μαζικών φορέων των Σερρών.

«Πιστεύουμε πως παρά τη δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας η ενότητα και η αγωνιστική παρέμβασή μας είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να πιέσουμε τους αρμόδιους και την κυβέρνηση να καλύψουν άμεσα όλες τις τεράστιες ελλείψεις στις Δημόσιες Δομές Υγείας. Για να μπορέσουν να λειτουργήσουν απρόσκοπτα Νοσοκομείο, Κέντρα Υγείας για να μπορέσουν να μας προστατεύσουν από την πανδημία και τα άλλα νοσήματα. Καμία σκέψη για κλείσιμο Κέντρων Υγείας για να καλυφτούν κενά του Νοσοκομείου. Αυτά είναι μπαλώματα που κλείνουν κάποιες «τρύπες» και ανοίγουν άλλες. Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε γιατί πρόκειται για την ίδια τη ζωή μας», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του σωματείου.

Η σύσκεψη έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, στις 5 μ.μ. στον ανοιχτό χώρο έξω από το Θερινό Θεατράκι. Μάλιστα, για λόγους ασφαλείας ζητείται η εκπροσώπηση των φορέων να είναι αντιπροσωπευτική, ενώ υπογραμμίζεται ότι θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προφύλαξης από την πανδημία (μάσκες, αντισηπτικά, αποστάσεις).

Μοιράσου το άρθρο: