Σαράντα δενδρύλλια ινδικής κάνναβης αντίκρισαν άνδρες της Ασφάλειας Σερρών  σε δασική περιοχή της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης. Μετά από συντονισμένες έρευνες οι αστυνομικοί εντόπισαν την καλλιέργεια των δενδρυλλίων  σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και ο σχετικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν για την καλλιέργεια.

Συνελήφθησαν ένας αλλοδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, για καλλιέργεια κάνναβης και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Επιπλέον σε έρευνα του χώρου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν: 64,7 γραμμάρια κοκαΐνης, 110,6 γραμμάρια κάνναβης, μία νάιλον συσκευασία με αμμωνιοδυναμίτιδα, θρυαλλίδα και πυροκροτητή, καθώς και 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του αλλοδαπού άνδρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 143 φυσίγγια και 1 γεμιστήρας.

Επίσης κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους, σε έρευνα του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Μοιράσου το άρθρο: