Την εκκίνηση των πρωταθλημάτων της Σούπερ Λιγκ 2 και της Football league, με την τήρηση των  υγειονομικών πρωτοκόλλων, ζητά από την Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς με επιστολή του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Τάσος Καζίας.

Ο κ. Καζίας τονίζει ότι στον Πανσερραϊκό αναγνωρίζουν τις εθνικές προσπάθειες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση αυτής της πανδημίας, αλλά υπογραμμίζει ότι είναι σημαντικό ο αθλητισμός να συνεχίσει να παρέχει τονωτικές ενέσεις ψυχολογίας σε όλους τους ανθρώπους της χώρας μας, όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη.

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Τάσου Καζία αναφέρει: «Με αφορμή τις επικείμενες τηλεδιασκέψεις, ανάμεσα σε όλους τους ποδοσφαιρικούς και κυβερνητικούς φορείς, ο Πανσερραϊκός μας, μεταφέρει το μήνυμα σε όλη την κοινωνία, ότι το ποδόσφαιρο, οφείλει να συνεχίσει να αποτελεί μια αισιόδοξη νότα χαράς, μέσα στην στεναχώρια, που μας περιβάλει.

Η νέα δυσάρεστη συγκυρία του εθνικού lockdown, για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορωναϊού, πλήττει οικονομικά, το μεγαλύτερο παραγωγικό κομμάτι της χώρας και οδηγεί σε μαρασμό την αθλητική κοινότητα.»

Και προσθέτει ο κ. Καζίας, «το επαγγελματικό ποδόσφαιρο της περιφέρειας, εκπροσωπείται στον μεγαλύτερο όγκο του, από την Ένωση Α2 και Β’ εθνικής κατηγορίας. Πρέπει από τα αρμόδια υπουργεία, ανεξαρτήτως των οικονομικών δεδομένων, που μηδενίζονται, για κάθε μέρα που περνά χωρίς αγωνιστική δράση, να  επιτραπεί, η εκκίνηση, με την πλήρη συμμόρφωση των μέτρων, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά, για να μετριάσουν την εξάπλωση του ιού.

Οι επαγγελματικές ομάδες, στο ποδόσφαιρο, έχουν εφαρμόσει με επιτυχία, από την επανεκκίνηση του Ιούνιου, ισχυρά και ελεγμένα υγειονομικά πρωτόκολλα, φροντίζοντας για την ασφάλεια και την ευημερία των παικτών και του προσωπικού των ομάδων, δείχνοντας παράλληλα, τον δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα και στους υπόλοιπους κλάδους της κοινωνίας μας«, αναφέρει ακόμα η ανακοίνωση.

Μοιράσου το άρθρο: