Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για να εξακριβωθούν  τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος που έγινε στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου και στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους .Ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος που έγινε μέρα μεσημέρι στο 14ο χιλιόμετρο της νέας Εθνικής Οδού λίγο πριν  τη διασταύρωση με τη Βιομηχανική Περιοχή στο ύψος των Τσουκαλεϊκων είναι  δύο νεκροί, δύο σοβαρά τραυματίες και μία γυναίκα ελαφρά .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας 39χρονος που οδηγούσε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και ένας 42χρονος συγκρούστηκε με ΙΧ που επέβαινε ο 55χρονος με συνεπιβάτη τον 34χρονο που έχασαν τη ζωή τους. Στη συνέχεια συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονη .Η σύγκρουση των τριών οχημάτων είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των δύο ανδρών. Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να απεγκλωβίσουν τα θύματα. Οι δύο άντρες που έχασαν τη ζωή τους επέστρεφαν από την εργασία τους από εταιρεία στη Βιομηχανική Περιοχή .

Ο κατάλογος των νεκρών από τροχαία στην Πατρών-Πύργου αυξάνεται ανησυχητικά κάτι που καθιστά επιτακτική και άμεση την ανάγκη ολοκλήρωσης του αυτοκινητόδρομου της Ολυμπίας Οδού .

 Νίκη Παπαδούλα

Μοιράσου το άρθρο: