Με αφορμή την ένταξη Αρκαδικών έργων της τάξεως των 3 εκατ. ευρώ, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας, παραχώρησε σήμερα σχετική συνέντευξη Τύπου.

Είπε χαρακτηριστικά: » Μπορέσαμε στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο και εντάξαμε οδικά και όχι μόνο, έργα ύψους 3 εκατ. ευρώ. Σύντομα θα πάμε και σε δημοπρατήσεις. Είναι απαραίτητα έργα υποδομής για την Αρκαδία και ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε σίγουρα με το χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει».
Ο κ. Γιαννακούρας, αναφέρθηκε και στο θέμα της καθυστέρησης όσον αφορά την υλοποίηση και τις πληρωμές έργων προηγούμενων μηνών. Δήλωσε χαρακτηριστικά: » Είναι αλήθεια. Πήγαμε λίγο πίσω σε πενήντα έργα που εκτελούμε γιατί είχαμε τα περιβόητα capital contros, ενώ είχαμε και τις πολιτικές εξελίξεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι χάθηκαν τα έργα. Απεναντίας, προχωράμε κανονικά, αφού έχουμε τρόπους να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση». Όσον αφορά την ολοκλήρωση του δρόμου Τρίπολης-Άστρους, ο κ. Γιαννακούρας δήλωσε: » Το πρώτο κομμάτι προχωράει κανονικά. Δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση».

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: