»Επιθυμούμε να φτιάξουμε ένα νέο κλειστό γυμναστήριο στην Τρίπολη». Αυτό δήλωσε χθες το απόγευμα, απ’ την εκπομπή ΕΡΤ ΠΑΝΤΟΥ, της ΕΡΤ Τρίπολης, ο αρμόδιος υπεύθυνος του Νομικού Προσώπου του Δήμου της Τρίπολης, κ. Θοδωρής Καραλής.

Ο κ. Καραλής, ανακοίνωσε τα έργα που σχεδιάζει ο Δήμος της Τρίπολης για τα αμέσως επόμενα χρόνια. Είπε χαρακτηριστικά: » Θα προχωρήσουμε άμεσα στην αναβάθμιση του κλειστού κολυμβητηρίου. Η αναβάθμιση αφορά τις υποδομές και την ενεργειακή απόδοση. Πρόκειται για έργο των 250.000 ευρώ. Σχεδιάζουμε να φτιάξουμε νέο κλειστό γυμναστήριο, νέο παιδικό σταθμό, ενώ ξεκινάει και η ψηφιοποίηση των αρχείων της Φιλαρμονικής.
Συγχρόνως, θα γίνει και αναβάθμιση του υπάρχοντος κλειστού γυμναστηρίου σε θέματα που έχουν σχέση με την στέγη και όχι μόνο. Το ποσό που είναι να δαπανηθεί για το κλειστό, που παίζει μπάσκετ ο Αρκαδικός, είναι της τάξεως των 200.000 ευρώ».
Ο κ. Καραλής αναφέρθηκε και στο δημοτικό κοιμητήριο της Αγίας Τριάδας. Δήλωσε χαρακτηριστικά: » Το κοιμητήριο έχει πλέον 5.000 τάφους μέσα σε διάστημα 15 χρόνων και χρειάζεται να βρεθούν νέοι χώροι. Έχουμε κάποια σχέδια για την επέκτασή του. Εδώ και λίγες ημέρες ισχύει και ωράριο λειτουργίας στο νεκροταφείο. Θα προχωρήσουμε και σε κάποιες παρεμβάσεις εντός του χώρου, όπως σε ηλεκτροδότηση των βασικών δρόμων, αλλά και σε δημιουργία νέας εισόδου».

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: