Στις 7.00 το πρωί της Κυριακής 22 Νοεμβρίου θα ανοίξουν οι κάλπες για να μπορέσουν τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας να εκλέξουν το νέο πρόεδρο του κόμματος.

Υποψήφιοι για το αξίωμα του προέδρου είναι οι κ.κ. Ευάγγελος Μειμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Απόστολος Τζιτζικώστας και Αδωνις Γεωργιάδης. Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα λειτουργήσουν 72 εκλογικά κέντρα με 83 εκλογικά τμήματα στους νομούς της Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας. Στην Αρκαδία 11 εκλογικά τμήματα με 15 κάλπες θα ανοίξουν σε Τρίπολη, Λεβίδι, Τεγέα, Αστρος, Λεωνίδιο, Τυρό, Τρόπαια, Βυτίνα, Δημητσάνα και Μεγαλόπολη.
Οι οδηγίες ενόψει της εκλογής προέδρου στη Νέα Δημοκρατία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα έχουν ως εξής: -Ψηφίζεις σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο την ημέρα των εκλογών. -Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών. –Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι αποδέχονται τις ιδεολογικές και προγραμματικές αρχές, καθώς και τις πολιτικές θέσεις του Κόμματος και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να τηρούν το Καταστατικό, τους Κανονισμούς και τις αποφάσεις του, υπογράφοντας σχετική δήλωση με τα στοιχεία τους. -Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία (Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο). -Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ. -Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, ψηφίζεις στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισες την πρώτη φορά, χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής. -Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

Μοιράσου το άρθρο: