Ο «Κεντρικός Πατριωτικός Σύλλογος Δολιανά Κυνουρίας» σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, τον Α.Σ. Δολιανών «Νικηταράς»,τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δολιανών και το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Δολιανών διοργανώνουν την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 τον 4 ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο στα Άνω Δολιανά Αρκαδίας.

Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο θα πραγματοποιηθεί και αγώνας δρόμου 5 χλμ με πιστοποιημένη διαδρομή από την IAAF – AIMS – Association of International Marathon and Distance Races.

Πληροφορίες για τους Αγώνες:

Δρόμος 21,1 χλμ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ: 9:00 πμ. Γήπεδο Άνω Δολιανών.

Η διαδρομή του Ορεινού Ημιμαραθωνίου είναι 21,100 μέτρα, κατά το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής αποτελείται από χωμάτινο δρόμο, ενώ περιλαμβάνει και μονοπάτι. Σήμανση και χιλιομετρικοί δείκτες θα υπάρχουν ανά χιλιόμετρο κατά μήκος της διαδρομής, ενώ στο χωμάτινο τμήμα της διαδρομής δείκτες από άσπρο χρώμα θα δείχνουν την πορεία. Σε συγκεκριμένα σημεία θα υπάρχουν κόκκινες κορδέλες σήμανσης.

Δρόμος 5 χλμ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ: 9:30 πμ. Γήπεδο Άνω Δολιανών.

Η διαδρομή σε όλο της το μήκος είναι άσφαλτος. Σήμανση και χιλιομετρικοί δείκτες θα υπάρχουν ανά χιλιόμετρο κατά το μήκος όλης της διαδρομής, ενώ στην διαδρομή δείκτες από κόκκινο χρώμα θα δείχνουν την πορεία. Σε συγκεκριμένα σημεία θα υπάρχουν κόκκινες κορδέλες σήμανσης.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: www.rundoliana.gr

Μοιράσου το άρθρο: