Σε δεύτερη πολιτική δύναμη επιθυμεί να εξελιχθεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη

“Oι προοδευτικές δυνάμεις μπορούν να δώσουν την εναλλακτική λύση για τη χώρα. Το μήνυμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είναι η ενότητα για να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό. Διεκδικούμε να είμαστε η δεύτερη κοινοβουλευτική δύναμη”.

Αυτό δήλωσε απ’ την Τρίπολη, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και υπεύθυνος της κοινοβουλευτικής ομάδας για ενέργεια, περιβάλλον και υποδομές, κ. Γιάννης Μανιάτης, στο περιθώριο πολιτικής εκδήλωσης με αφορμή και την συμμετοχή του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στην πλατφόρμα της Συμπαράταξης.
Και συνέχισε:” Επιδιώκουμε να σχεδιάσουμε μία προγραμματική πρόταση, ένα διαμορφώσουμε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο,με τη χώρα μέσα στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης. Ζητάμε την ενότητα των Ελλήνων, για να αλλάξει όλο το σκηνικό”.
Σε δεύτερη πολιτική δύναμη επιθυμεί να εξελιχθεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη
Στην εκδήλωση, παρευρέθηκε ο Τάκης Αναστόπουλος απ’ τις Κινήσεις Πολιτών και ο Γιώργος Ελενόπουλος (Συντονιστής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών).
Ο Νίκος Τσούκαλης (ΔΗΜ.ΑΡ.) δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην Τρίπολη, αφού αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στο ταξίδι του απ’ την Πάτρα στην Τρίπολη.
Σε δεύτερη πολιτική δύναμη επιθυμεί να εξελιχθεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη
Ο κ. Ελενόπουλος, στην συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε, δήλωσε τα εξής:” Το μήνυμα είναι ότι πρέπει να αλλάξουμε τη χώρα. Εμείς το γνωρίζουμε. Πρέπει να κινητοποιήσουμε τους πάντες. Να τα βρούμε”.
Ο εκπρόσωπος της “Κίνησης Πολιτών”, ολιγόλογος, τόνισε τα εξής:” Ο διαχωρισμός είναι σαφής για εμάς όσον αφορά το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. Διεκδικούμε έναν νέο διάλογο. Βγαίνουμε στην κοινωνία και αναζητούμε την ενότητα. Τον Ιούνιο θα έχουμε και το συνέδριο της Κεντροαριστεράς”.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, όπως επίσης και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προερχόμενοι απ’ τον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Σε δεύτερη πολιτική δύναμη επιθυμεί να εξελιχθεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος