Δριμύτατη επίθεση εξαπέλυσε απ’ την Τρίπολη, προς την κυβέρνηση, τον ΣΥΡΙΖΑ και του Π. Τατούλη, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, προσκεκλημένος του βουλευτή Αρκαδίας, κ. Κωνσταντίνου Βλάση, στο περιθώριο της κοπής της πίτας του πολιτικού γραφείου του δεύτερου.

Μιλώντας σε μία κατάμεστη αίθουσα από μέλη, φίλους, ψηφοφόρους και γνωστούς του βουλευτή Αρκαδίας, ο κ. Γεωργιάδης, επιτέθηκε φραστικά στον πρωθυπουργό, στην κυβέρνηση και στους βουλευτές που την στηρίζουν, το ίδιο και στον κ. Πολάκη, στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στον Πέτρο Τατούλη.

Ζήτησε επίμονα και με παρρησία, να ενισχύσουν άπαντες, την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε αυτός να βγει πανίσχυρος μετά τις εκλογές, κάλεσε άπαντες να αποβάλλουν νοοτροπίες και σκέψεις εσωστρέφειας και υποσχέθηκε πανηγυρισμούς, όχι όταν κερδίσει τις εκλογές η Ν.Δ., αλλά όταν αρχίσουν να επιστρέφουν στην Ελλάδα απ’ το εξωτερικό, οι νέοι που έφυγαν για ένα καλύτερο μέλλον, λόγω της κρίσης.

Τέλος, ζήτησε γενική συστράτευση για όλες τις επερχόμενες εκλογικές μάχες, ώστε η Ν.Δ. να καταγράψει υπερήφανες νίκες.

Νωρίτερα, είχε απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση κοπής της πίτας του βουλευτή Αρκαδίας κ. Βλάση, η κ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου (υποψήφια στις ευρωεκλογές), ενώ, φυσικά, μίλησε και ο Κωνσταντίνος Βλάσης.

Περιέγραψε το πολιτικό σκηνικό της χώρας, τα πεπραγμένα της κυβέρνησης, τις τελευταίες εξελίξεις και τα μελλοντικά ζητήματα. Επίσης, σχολίασε τα προβλήματα που απασχολούν την Αρκαδία, ενώ υπενθύμισε στο κοινό και όλες τις παρεμβάσεις του, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Τέλος, ζήτησε να στηριχθεί με θέρμη, η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα στις περιφερειακές εκλογές.

Στην ανοιχτή συγκέντρωση του Πνευματικού Κέντρου, παρευρέθηκαν πολλοί υποψήφιοι της Ν.Δ. για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η ΕΡΤ Τρίπολης, παρακολούθησε την ανοιχτή αυτή συνάντηση του βουλευτή Αρκαδίας και σας παρουσιάζει το φωτογραφικό υλικό της βραδιάς.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: