ΕΝΑ μελωδικό αφιέρωμα στο σύνθετη Σπύρο Σαμοΐλη και την ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη ετοίμασαν μαθητές του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου -Εργαστηριακού Κέντρου Άργους για την ερχόμενη Πέμπτη .

«Είναι πολύ όμορφο τα παιδιά να μαθαίνουν μέσα από τις δημιουργικές δράσεις τους και είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς, τα σχολεία μας και τους μαθητές & τις μαθήτριες μας, εξαιρετικοί καλλιτέχνες να ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας…» τονίζει ο δήμος Άργους -Μυκηνών σε σχετική ανακοίνωση -πρόσκληση.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου ΕΠΑ.Λ. και του 1ου Ε.Κ. Άργους θα παρουσιάσουν ταινία που δημιούργησαν, αφιέρωμα στην Ελένη Βιτάλη και στον Σπύρο Σαμοϊλη, με τίτλο «Οι κερασιές θα ανθίσουν» και θα τους τιμήσουν για την προσφορά τους στον ελληνικό πολιτισμό.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια θα «ταξιδέψει» το κοινό σε πανέμορφα μουσικά μονοπάτια. Μαζί της στο πιάνο, ο ξεχωριστός μουσικοσυνθέτης Σπύρος Σαμοΐλης και ο Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» στις 8 μ.μ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μοιράσου το άρθρο: