Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Δημητσάνας μιλάει για την διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα αναδεικνύει το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης γηπέδου στη Γορτυνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων της Α΄- Β΄ της ΕΠΣ Αρκαδίας λόγω των ειδικών συνθηκών που προέκυψαν από την εξάπλωση του covid 19. H ομάδα μας τερμάτισε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πινάκα της Α΄ κατηγορίας Αρκαδίας. Η βασική επιθυμία όλων μας τόσο της Διοίκησης αλλά πολύ περισσότερο των ποδοσφαιριστών μας ήταν η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος,αφού απέμεναν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωσή του,και ο πρωταθλητής να αναδειχθεί μέσα στο γήπεδο. Όμως ως σωματείο σεβόμαστε απόλυτα την απόφαση της ΕΠΟ αφού προέχει η υγεία όλων των συντελεστών μιας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Αυτό το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Αρκαδίας περιόδου 2019-20 χαρακτηρίστηκε το πιο συναρπαστικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων,όπου πέντε ιστορικές ομάδες διεκδίκησαν την πρώτη θέση ,και συνεχώς εναλλάσσονταν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα μας πέτυχε τον βασικό της στόχο να τερματίσει σε μία από τις τέσσερις προνομιούχες θέσεις, παρ ολο που δεν εκπληρώθηκε ο κρυφός στόχος που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα η άνοδος για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Γ εθνική.

Ως Διοίκηση οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή ,όλους τους ποδοσφαιριστές μας και τον προπονητή των τερματοφυλάκων ,οι οποίοι πραγματικά έδωσαν το κάτι παραπάνω των δυνάμεών τους προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Επίσης ευχαριστούμε όλους εσάς που με κάθε τρόπο βοηθήσατε και στηρίξατε την προσπάθειά μας και συνεχώς σας είχαμε δίπλα μας. Και φυσικά να ευχαριστήσουμε τους φίλους που μας στήριξαν οικονομικά και υλικά.

Σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε ως Διοίκηση να εκφράσουμε αλλά και να διαμαρτυρηθούμε για το πάγιο αίτημα μας που είναι η έλλειψη γηπέδου αφού όπως καλά γνωρίζετε η έδρα μας φέτος ήταν το ΔΑΚ Μεγαλόπολης. Δεν νοείται η επαρχία Γορτυνίας να μην έχει ούτε ένα γήπεδο των προδιαγραφών που απαιτούνται (τεχνητός χλοοτάπητας )για την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑ .Ας μεριμνήσουν λοιπόν όλοι οι φορείς (Δήμος-Περιφέρεια)για την υλοποίηση του δίκαιου αιτήματός μας.

Τέλος σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι να είστε υγιείς και εμείς θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για την πορεία της ομάδος μας.

Και μην ξεχνάτε μένουμε ασφαλείς.

Εκ της Διοίκησης

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Μοιράσου το άρθρο: