Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας(ΔΗΚΕΓ), που έχει την ευθύνη της λειτουργίας του Υδροθεραπευτηρίου των Ιαματικών Πηγών Ηραίας, στην ομώνυμη Τοπική Κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας, ανακοινώνει, ότι το Υδροθεραπευτήριο, ξεκινά την λειτουργία του για την περίοδο 2017, από την Δευτέρα 15 Μαΐου και θα λειτουργεί καθημερινά, ώρες 8.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ.

Το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, ώρα 8.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί τελετή αγιασμού για την έναρξη της φετινής περιόδου. Θα παραβρίσκεται ομάδα εθελοντών γιατρών, η οποία το πρωί της ίδιας μέρας θα προσφέρει δωρεάν εξετάσεις προς τους δημότες της Γορτυνίας, στο χωριό Λυσσαρέα.

Το Υδροθεραπευτήριο των Ιαματικών Πηγών Ηραίας προσφέρει στους επισκέπτες:

ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΕΥΕΞΙΑ, ΧΑΛΑΡΩΣΗ, ΑΡΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Διαθέτει 20 πολυτελείς καμπίνες με 20 μπανιέρες, εκ των οποίων 3 είναι για υδρομασάζ.

Τα θειούχα νερά των πηγών είναι ενδεδειγμένα ιατρικά για τις παθήσεις: αρθρίτιδες, αυχενικό σύνδρομο, γυναικολογικά, κυκλοφορικό και νευρικό σύστημα, οστεοπόρωση, ρευματισμούς, παθήσεις ήπατος και χολής.

Οι σύλλογοι και τα εκδρομικά γκρουπ που θέλουν να επισκεφτούν τα Ιαματικά Λουτρά Ηραίας πρέπει να ενημερώνουν το Υδροθεραπευτήριο και να κλείνουν ραντεβού.

Στο χωριό λειτουργούν όλο το χρόνο ξενοδοχείο δύο αστέρων, αρκετά ενοικιαζόμενα δωμάτια, καφενεία και ταβερνάκια.

Για διαμονή σε ξενοδοχεία και ξενώνες της ευρύτερης περιοχής της Γορτυνίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον ταξιδιωτικό οδηγό του Δήμου Γορτυνίας: www.discovergortynia.gr

από δελτίο Τύπου

Μοιράσου το άρθρο: