Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας, σε συνεργασία με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), υλοποιεί προγράμματα κατάρτισης «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων» (σεμινάριο ΕΦΕΤ).

Το πρόγραμμα (σεμινάριο ΕΦΕΤ) απευθύνεται σε εργαζόμενους στον κλάδο των επιχειρήσεων τροφίμων, ανεξαρτήτως της παρεχόμενης σχέσης εργασίας εργοδότη-εργαζόμενου (μόνιμοι, συμβασιούχοι εποχικοί υπάλληλοι, κ.λ.π.) .

Αφορά άτομα που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή εργάζονται σε εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 10 ώρες και πραγματοποιείται σε 2 ημέρες.

Η αίτηση υποβάλλεται στα γραφεία της ΟΕΒΕ Αργολίδας 09.00 – 13.00 μ.μ. διεύθυνση Τέλλου Άγρα 5, Ναύπλιο (πλησίον οδού Άργους).

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 27520-27415 και στο e-mail :oebearg@gmail.com

από δελτίο Τύπου
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: