Με οδηγό …το ξακουστό αυγουστιάτικο φεγγάρι, ο Δήμος Τρίπολης, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας, διοργάνωσαν δυο ξεχωριστές μουσικές βραδιές, δωρεάν για όλους, στα αρχαία θέατρα του Ορχομενού και της Μαντινείας, σημεία μοναδικής ομορφιάς και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος για την Αρκαδία.

Τις μουσικές συναυλίες, που ντύθηκαν με το φως του φεγγαριού, παρακολούθησε και φέτος πλήθος κόσμου, στους αξιόλογους αρχαιολογικούς μας χώρους, που αποτελούν κυριολεκτικά, πόλο έλξης για ντόπιους και επισκέπτες.

Η επιτυχία και ορθή διοργάνωση των συγκεκριμένων αυγουστιάτικων συναυλιών, δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την βοήθεια και άμεση ανταπόκριση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα της Προϊσταμένης Δρ. Άννας Βασιλικής Καραπαναγιώτου την οποία ο Δήμος Τρίπολης την ευχαρίστησε και δημοσίως.

Με ανακοίνωσή του, ο δήμος της Τρίπολης, ευχαρίστησε και στο προσωπικό της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας, για την ουσιαστική συνεργασία του και υποστήριξη της εξωστρέφειας, υπό την καθοδήγηση και επιμέλεια της Δρ. Άννας Βασιλικής Καραπαναγιώτου.

από δελτίο Τύπου
πηγή φωτό: Δήμος Τρίπολης

Μοιράσου το άρθρο: