Αύριο Σάββατο θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης το Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων του αθλήματος.

Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε, οι διοργανωτές αναφέρθηκαν στην παρουσία σημαντικών αθλητών και αθλητριών που θα δώσουν το παρόν ενώ τονίστηκε το μεγάλο κίνητρο συμμετοχής για την εξασφάλισης πρόκρισης σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις για όποιες οι όποιους πιάσουν τα όρια.

Σημαντική ήταν η τοποθέτηση του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Γιώργου Ρουμελιώτη που είπε πως γίνονται προσπάθειες για να γίνουν διεθνείς οι αγώνες, ενώ ο Πρόεδρος του Νομικού προσώπου του Δήμου Θεόδωρος Καραλής είπε ότι του χρόνου θα γίνουν οι αγώνες στο καινούργιο ταρτάν που θα αντικατασταθεί.

Τέλος, συγκίνηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μανώλη Μανωλόπουλου,του ανθρώπου που εμπνεύστηκε τους συγκεκριμένους αγώνες και έχουν το όνομά του, για το όραμά του που ήταν η καθιέρωση των ρίψεων στην Τρίπολη αλλά και τις συνθήκες μέσα στα χρόνια των αγώνων που ήταν ο ίδιος αθλητής αλλά και αργότερα ομοσπονδιακός προπονητής.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Μοιράσου το άρθρο: