-Με τον καθιερωμένο αγιασμό έγινε η έναρξη της σχολικής χρονιάς, με το πρώτο κουδούνι στα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια της χώρας να σηματοδοτεί την επιστροφή στα θρανία μετά από τις θερινές διακοπές για μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Με τις θερμότερες ευχές για καλή χρονιά, ξεκίνησε σήμερα το νέο σχολικό έτος στα σχολεία όλων των βαθμίδων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στην τελετή αγιασμού στο 5ο Δημοτικό Σχολείο και στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Τρίπολης παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Παυλής, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο πολιτευτής Γιάννης Κατσίρης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Νίκος Τσιαμούλος, εκπρόσωποι Ν.Π. του Δήμου Τρίπολης , εκπρόσωποι φορέων, εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες.

Νωρίτερα το πρωί, ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, για μαθητές και γονείς, διανεμήθηκε από ένστολο αστυνομικό προσωπικό, σε Δημοτικά Σχολεία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μοιράσου το άρθρο: