Με νέα ανακοίνωσή του, το νομικό πρόσωπο του δήμου της Τρίπολης, υπενθυμίζει στους πολίτες, τον τρόπο που αυτοί θα μπορούν να αθλούνται στις εγκαταστάσεις του δημοτικού αθλητικού κέντρου.

Το σχετικό κείμενο αναφέρει τα εξής:

«Το Ν.Π.Δ.Δ. ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους, που κάνουν χρήση του ΔΑΚ Τρίπολης, ότι για να εισέρχονται στους χώρους του σταδίου, θα πρέπει κατ’ αρχήν να περνάνε από το γραφείο του ΔΑΚ με την ταυτότητά τους και να υπογράφουν το Δελτίο Εισερχομένων – Εξερχομένων, τόσο κατά την είσοδός τους, όσο και κατά την αποχώρησή τους, με σκοπό την ιχνηλάτηση τυχόν κρούσματος Covid-19 και τους ανθρώπους με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή ο φορέας.

Η διαδικασία αυτή είναι υποχρεωτική και όσοι δε συμμορφώνονται με αυτό, δε θα τους επιτρέπεται η είσοδος στο χώρο του σταδίου.

Επίσης, οφείλουν να έχουν μαζί τους, το Δελτίο Καταγραφής Αθλούμενου για την Ασφαλή Επιστροφή στην Αθλητική Δραστηριότητα, /strong> το οποίο θα πρέπει να επιδεικνύουν εισερχόμενοι στους εργαζόμενους του ΔΑΚ (ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 33465/31.05.2020) χωρίς να το καταθέτουν, όπως εφαρμοζόταν έως σήμερα.

Η επίδειξη του εν λόγω Δελτίου Καταγραφής Αθλούμενου, θα ενέχει το ρόλο Υπεύθυνης Δήλωσης και θα πρέπει να το έχει μαζί του ο κάθε αθλούμενος, προκειμένου να το επιδεικνύει στις αρμόδιες αρχές που διενεργούν τους ελέγχους, σε περίπτωση που τους ζητηθεί».

δελτίο Τύπου
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: